0599-616701
info@luckyjoe.nl

Rozenlaan 56
9521GK Nieuw Buinen

Spotlight

Het laatste nieuws uit de muziekwereld!

Bjorn Klok - "Een verkeerde keuze"

Bjorn-Klok_1400px

Bjorn Klok komt met verrassende nieuwe single

 Bjorn Klok uit het Overijsselse Enschede komt met een verrassende nieuwe single. De zanger wist furore te maken met zijn titel ‘Zo vanuit het niets’.  De nieuwe single is afkomstig van het gelijknamige mini-album en draagt de titel ‘Een verkeerde keuze’. Bjorn zelf, even nuchter als altijd, laat zich in het liedje van zijn gevoelige kant horen.

De track is geschreven door Jolanda Landkroon (tekst) en Chris Scholten (muziek). Het geheel is opgenomen in de befaamde studio van Frank Verkooijen.  De tekst, warme klanken en helder opgenomen zang neemt de luisteraar mee naar de gevoelige kant van het lied. Verder is er ook een videoclip bij het geheel verschenen om het totaalplaatje compleet te maken.

Nieuwsgierig geworden hoe deze single klinkt? Het is te koop en te streamen in de bekende portals. Daarnaast is de promo rondom dit nummer inmiddels gestart en zal het nummer bij diverse radiostations  te horen zijn. Om de promo extra kracht bij te zetten zal Bjorn ook enkele radiostations vereren met een bezoekje.

Dank aan: Otto Roona DP

Danny Staneke - Alles draait om liefde
Ronnie Tober - "Alleluja" no 1